Monthly Archives: september 2016

Stille Nacht bij 30 graden

Kerstkoor Colmschate is op 14 september weer gestart met de repetities voor de kerstperiode 2016.

Het 45 leden tellende koor bereidt zich voor om ondermeer de bewoners van verzorgingshuizen weer in kerstsfeer te brengen.

I.s.m. Plus Fahner uit Schalkhaar geeft het kerstkoor een avondvullend kerstconcert in de 200 jaar oude Nicolaaskerk in Schalkhaar op donderdagavond 15 december a.s. aanvang 20 uur.

kaartjes a. € 5,00 (incl een kopje koffie) zijn te bestellen via anneke@spkc.nl

Het repertoire omvat Nederlandse en Engelse traditionals en kerstpopsongs en wordt begeleid door een eigen band met o.a. fluit, fagot en saxofoon.

Kerstkoor Colmschate is in 2017 jarig en viert dan het 20 jaar bestaan.

Verzorgingshuizen die het kerstkoor boeken voor 2016 of 2017 krijgen van het kerstkoor een kado in de vorm van een gratis optreden in april/mei 2017 of 2018 van The Liberation Singers.

Op vrijdag 15 december 2017 zal er een uniek concert gegeven worden i.v.m het 20 jarig jubileum in de Ichtuskerk Colmschate.

Contactformulier werkt niet!

Het contactformulier op deze site werkt op dit moment niet goed.

Stuur in plaats daarvan een gewone email naar anneke@spkc.nl